News
News » Detineti o fabrica de mobila ori de cherestea ? Aflati cum puteti transforma un cost intr-un venit !
RO EN

Detineti o fabrica de mobila ori de cherestea ? Aflati cum puteti transforma un cost intr-un venit !

 

Timp de 3 zile, în perioada 17 – 19 aprilie  2019, la Rectorat Universitatea Politehnica București (UPB), B-dul Splaiul Independenței, 313,  va avea loc cea de-a VIII-a editie a RoEnergy România, Targ Internațional de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică.


CUI I SE ADRESEAZĂ TÂRGUL RoEnergy ?
 
 
Târgul RoEnergy România – București 2019 se adresează, în ceea ce privește tematica bioenergiei, companiilor din industria de prelucrare a lemnului, silvicultorilor, exploatațiilor agricole, administrațiilor locale/județene, persoanelor fizice și oricăror firme ori unități economice, care generează ( administrează ) deșeuri și care sunt interesate de controlul cât mai riguros al costurilor cu utilitățile. 
 
DIFERIT. Plus-valoarea oferită de Târgul RoEnergy București, spre deosebire de alte evenimente cu aceeași tematică, constă în faptul că vizitatorii văd pe viu tehnologiile de biomasă, biogaz  și cogenerare. Astfel, vizitatorii pot afla direct de la expozanți, companii române și străine,  modul în care funcționează aceste tehnologii și cum pot organizațiile care generează deșeuri să transforme un cost intr-un venit. 
 

CUM TRANFORMAȚI UN COST în VENIT ?
 
 
CUM ?  În loc să înregistrați cheltuieli cu gestionarea, manipularea și transportul acestor deșeuri, sub imperiul noilor reglementări de protecție a mediului, mai bine optați pentru producerea de energie electrică și termică ( cogenerare ) obținută tocmai din propriile deșeuri. Pe de altă parte, tot din deșeuri,  printr-o altă tehnologie, puteți fabrica peleți. 
Practic, din deșeurile rezultate în urma proceselor de producție dintr-o fabrică, dumneavoastră puteți obține două tipuri de beneficii ( singular ori cumulat): energie pentru încălzirea unității, respectiv peleți  (care pot fi ulterior valorificați extern ).
 

NU RATAȚI ÎNTÂLNIREA CU PIAȚA ! 
 
 
REZERVAȚI UN STAND ! Prin participarea la Târgul RoEnergy România, București 2019, principala Platformă de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică din România, veți putea cunoaște companii specializate în soluții de încălzire și iluminare, gata să vă ajute în găsirea celor mai bune soluții pentru unitatea dumneavoastră în rezolvarea problemelor de gestionare a deșeurilor, termoficare și de creștere a eficienței energetice.
Solicitați ofertă de preț, fără nici o obligație, la info(at)roenergy.eu
 

TEMATICA (selecție) :
 
•Soluții de termoficare prin cogenerare
•Proiecte ESCO 
•Centrale pe biomasă pentru spații rezidențiale, comerciale și industriale
•Module fotovoltaice de 1 kwcc, pretabile pentru gospodarii
•Energie din deșeuri
•Energie din peleți 
•Energie fotovoltaică pretabilă pentru gospodării
 
ORAR TÂRG:
 
Miercuri 17 Aprilie 2019,  ore: 09.30 - 17.30 
Joi 18  Aprilie  2019, ore 09.30- 17.30
Vineri  19 Aprilie 2019, ore 09.30- 14.00
 
 
Intrarea fără taxe la expoziție.
 
Mai multe detalii despre Târgul RoEnergy: www.roenergy.eu
 
RoEnergyTeam
tel/fax : +40.357.436.266
e mail press(at)roenergy.eu
 
Media Partners