News
News » GRUNDFOS Pompe Romania: Bronze Sponsor
RO EN

GRUNDFOS Pompe Romania: Bronze Sponsor

 

Compania GRUNDFOS Pompe Romania va sustine prezentarea "Cele mai eficiente motoare din lume marcate IE5",  in cadrul Conferintei Eficienta energetica & Energii regenerabile in cladiri, din data de 21 iunie 2017.

Noile motoare MGE de la Grundfos au cea mai inalta clasa si pot fi marcate ca IE5, cea mai ridicata eficienta energetica din lume.

 
Fiabile, particularizate si eficiente. Trei cuvinte care explica motoarele MGE de la Grundfos. Inca de la lansarea lor in 2013, motoarele au stabilit standardul din clasa lor. Au fost capabile sa depaseasca clasa IE4, iar acum sunt marcate IE5, cel mai inalt nivel de eficienta energetica din lume pentru motoarele electrice, conform standardului EN 61800-3 .
 
Motoarele MGE contin cele mai inteligente componente care le permite sa se adapteze la conditiile de lucru, ducand la scaderea consumului de energie electrica. De asemenea, si motorul sincron cu magnet permanent si convertizorul de frecventa de inalta eficienta le plaseaza in varf.  
 
Nivelul IE5 a fost obtinut de toate motoarele MGE din gama, incepand cu 0.75 pana la 11 kW, si vor fi disponibile incapand cu 1 Ianuarie 2017.
 
Event Partners
Media Partners