News
News » VALMET Technology Oy : Sapphire Sponsor
RO EN

VALMET Technology Oy : Sapphire Sponsor

 
Compania finlandeza Valmet Technology Oy este lider in dezvoltarea si producerea de tehnologie, automatizari precum si servicii pentru industria energetica si industria producatoare de celuloza si hartie. Cifra de afaceri a companiei Valmet este de 2.9 miliarde de euro, compania avand 12.000 experti angajati in intreaga lume. Sediul central al companiei Valmet este in Espoo, Finlanda. 
 
Valmet ofera solutii  si tehnologii pentru producerea de energie termica si electrica din carbune, biomasa, deseuri municipale si industriale, din amestec de combustibilii mentionati anterior precum si din gaz si pacura.
 
Compania poate actiona ca un furnizor de echipamente si servicii sau contractor general, putand prelua, in functie de caz, operarea si/sau mentenanta instalatiilor de producere energie.
 
Compania Valmet a furnizat clientilor sai peste 240 cazane energetice cu pat fluidizat, 120 cazane cu gratar,  mii de cazane pe gaz si combustibil lichid, 300 de cazane de recuperare, peste 400 de sisteme vaporizare, 400 de sisteme de control a poluarii etc.
 
Valmet detine referinte ale produselor mai sus mentionate in Tarile Nordice si Baltice, in restul Europei precum si in SUA si continente precum Asia si America de Sud. 
 
Pentru mai multe detalii: Ada Bacalum, Director, +40 722 771 203, ada.bacalum@zazibusiness.ro 
 
www.valmet.com 
 
Event Partners
Media Partners