News
News » Cum puteti deveni independent energetic
RO EN

Cum puteti deveni independent energetic

 Pe langa rolul de promovare a beneficiilor utilizarii energiilor regenerabile, Targul RoEnergy Romania, cu editii la Bucuresti si Timisoara,  s-a implicat activ in organizarea de manifestari de specialitate, unicat in Romania, de tipul workshopurilor, prin care participantii invata, de la ingineri cu experienta, detalii tehnice despre cum pot deveni independenti din punct de vedere energetic, prin producerea de energie electrica in regie proprie.

 
Manifestarile organizate in cadrul Targului RoEnergy, precum cursuri fotovoltaice, workshopuri, mese rotunde, brokeraje, conferinte, seminarii, etc, reunesc la fiecare editie experti, cercetatori, persoane de decizie din industrie, alaturi de reprezentanti ai asociatiilor profesionale, oameni de afaceri si mass media.
 
Sintagma "Independenta Energetica" se poate realiza prin transformarea consumatorilor in producatori de energie. Anticipand interesul romanilor pentru acest tip de investitii,  atat din zona de business, cat si din cea rezidentiala, Organizatorii Targului RoEnergy au sustinut, inca din urma cu 4 editii,  diverse cursuri / trainguri pe teme fotovoltaice, la care au participat persoane interesate sa invete cum pot sa-si produca, in regie proprie, energie electrica pe acoperisul casei.
 
Numarul participantilor la astfel de manifestari, fie cursuri, brokeraje ori seminarii au urmat un trend vadit ascendent, aratand interesul mediului economic si rezidential de a deveni producator de energie.
 
Pentru a ramane racordati la ultimele evolutii legislative si a afla primii noutatile legate de obtinerea independentei energetice – inclusiv perioadele organizarii viitoarelor traininguri, nu trebuie decat sa va abonati la newsletterul RoEnergy, fara nici un fel de obligatie.
 
Media Partners