News
News » UNIC ÎN ȚARĂ: Expoziția Prosumatorilor, RoEnergy București, 16-18 aprilie 2020
RO EN

UNIC ÎN ȚARĂ: Expoziția Prosumatorilor, RoEnergy București, 16-18 aprilie 2020

UNIC ÎN ȚARĂ:  Târgul Prosumatorilor RoEnergy România, 16-18.09.2020, vă pregătește oferta de tehnologii !
 
Începând din 2019, în premieră absolută, românii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie în rețea. Primele efecte concrete ale aplicării noii legislații constă în faptul că, în prezent, există români care căștigă în urma vânzării de electricitate produsă pe acoperișul casei ori în curte.
 
Toate detaliile despre cum puteți deveni prosumatori le puteți afla de la singurul târg din Romania profilat pe promovarea tehnologiilor energiilor regenerabile RoEnergy România, București, care se va desfășura la Rectorat UPB Splaiul Independenței, 313, în perioada 16-18 septembrie 2020.

De ce să vizitați Târgul RoEnergy ( expoziție, conferințe, workshop, etc. ) ? 
 
1. Alegeți. În primul rând pentru că expoziția vă oferă șansa unică de a putea alege dintre zecile de echipamente și tehnologii puse la dispoziție de către companiile expozante provenind din strainătate, dar și din România. 

2. Înțelegeți. Timp de 3 zile, inginerii specializați pe panouri  fotovoltaice,  biomasă, pompe de căldură, automatizări și multe alte tehnologii vă vor explica cum vă puteți îmbunătăți radical performanțele energetice ale casei ori firmei dvs.

3. Fructificați. Pentru toți participanții, evenimentul reprezintă un prilej excepțional pentru a vă întâlni cu investitori, autorități, experți, factori de decizie, mediul universitar, etc, la acest început de nouă piață.
 
Tematica evenimentului acoperă mai multe domenii: solar, fotovoltaic, energie geotermală, biomasă, cogenerare, soluții de încălzire, eficiență energetică, etc.
Parteneri Conferințe RoEnergy: Universitatea Politehnica București, PATRES, energiaTA, AREL, SUNE.
 
INTRARE GRATUITĂ pentru a vizita expoziția.
 
Mai multe informații la info(at)roenergy.eu
Media Partners