Târgul RoEnergy România, promotor tradițional de energii regenerabile & eficiență energetică în Sud-Estul Europei, organizează anual expoziții în locații cheie din România, devenind cel mai cunoscut organizator de evenimente din domeniul energiei regenerabile din țara noastră, iar pentru profesioniști, Târgul RoEnergy România reprezintă Platforma Nr. 1 de promovare a tehnologiilor.

Târg RoEnergy București
-organizat în capitala țării, cel mai important centru economico-financiar din România


Târg RoEnergy Timișoara
-organizat în ''capitala'' regiunii de vest, cel mai important centru economic din zona de vest,
la interferenţa a trei ţări: România, Serbia și Ungaria


            Din 2010 și până în prezent, fără nici o întrerupere, sub brandul ''RoEnergy'' au fost organizate și susținute evenimente de   profil ( expoziții, conferințe, mese rotunde, workshopuri, etc), contribuind la  promovarea beneficiilor energiei curate în România, reușind să creeze o rețea de participanți compusă din autorități, asociații profesionale, companii, organizații non-profit, experți, cercetători, cadre universitare, mass media, etc.

            De-a lungul anilor, în cadrul evenimentelor RoEnergy, au fost prezentate, pentru prima dată în țara noastră, o serie de inovații și tehnologii noi din domenii precum: energia solară / fotovoltaică, biomasă, biogaz, cogenerare, microhidroenergie, energie eoliană, pompe de căldură, etc, produse expuse de către peste 600 de expozanţi, din Europa (Germania, Italia, Franţa, Spania, etc), America de Nord (SUA), Asia (Corea de Sud, China).

           O dată cu apariţia prosumerilor, piaţa energiei intră într-o nouă etapă: cea în care micii consumatori vor putea deveni producători de energie, moment care va schimba definitiv modul de raportare la energie, aşa cum îl cunoaştem noi în prezent. În contextul de faţă, RoEnergy îşi propune să fie pe mai departe cât mai aproape de toţi cei interesaţi de procesul de democratizare al energiei, conştienţi că energia curată, generată acasă, reprezintă, de fapt, viitorul. 

Beneficii în urma participării la evenimentele RoEnergy:

  • networking
  • deschiderea de noi reprezentanţe/filiale
  • cunoaşterea de noi parteneri de afaceri
  • prospectarea de pieţe emergente
  • promovare în rândul consumatorilor finali
  • promovarea brandului

Energii Regenerabile (energie solară, geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, eoliană, hidroenergie, etc.)

Organizator:

R.E.S. GROUP SRL
J02/16/2007
Adresa:
ROMANIA
Calea Aurel Vlaicu,
Str. Predeal, nr. 9, Arad
Cod postal: 31037

Galerie